2015-03-17_Winterkas_IMG_7834

Wie Wat Waar Winterkas?!

Zomer, zon en groene blaadjes aan de bomen; we snakken er allemaal naar tijdens deze natte grijze winterdagen. Tijd voor een nieuw project waarbij we allemaal weer geïnspireerd de zomer in kunnen gaan!

Wat kun je verwachten in de Winterkas?

De Winterkas is een plek waar alle winterse behoeften samen komen in één open, glazen ruimte. In deze kas kan je een maand lang elke dag genieten, ontspannen en tegelijkertijd veel nieuws leren op diverse kennisevenementen omtrent het thema duurzaamheid en innovaties.

Laat je verrassen door interessante lezingen, verwonder je over bijzondere planten uit de Botanische Tuinen, ontdek je eigen talenten in een vernieuwende workshop of discussier mee in een brainstorm. Indien er geen programma onderdelen zijn gepland, ben je van harte welkom om langs te komen en je in te lezen in waanzinnig interessante onderzoeken die zijn uitgewerkt in een kijkdoosexpositie; de Diamonds. Neem je eigen lunch mee en geniet ervan in de Winterkas. Kortom: genoeg reden om langs te komen in dit zuurstof producerende fenomeen!

20 februari tot en met 20 maart 2015
Maandag t/m vrijdag tussen 12:00- 17:00 (/18:00)
Op de Heidelberglaan tussen het Langeveldgebouw en de Bibliotheek op het Utrecht Science Park
Toegang: gratis

De Winterkas is een project van SOON en wordt mede mogelijk gemaakt door:
Climate-KIC, Universiteit Utrecht, GAIA Project (Global Awareness In Action) Utrecht Sustainabilty Institute, het Ufonds en SIDO (Stimuleringsregeling Initiatieven Duurzame Ontwikkeling).