Koelestudenten_algemene flyer

Ben jij een Eco Sinner of een Eco Saint? Heb je energiezonden? Weet je niet wat je er mee aan moet?! Biecht ze op.  Doe ze in de ECOnfessional Box! Koelestudenten gaat je helpen om van je zonden af te komen.

We willen allemaal graag bewust leven, maar dat lukt niet altijd even goed. Dat begrijpen wij! Stapgewijs gaan wij onze energiezonden, van groot naar klein ontdekken. De kleine zonden zijn vaak gemakkelijk aan te pakken. Dat levert je niet alleen harde euro’s op, maar vermindert ook jouw eigen Co2 uitstoot. Onze Koelnessmeter gaat je laten zien hoe dat kan. Wil je de meter alvast uitproberen?! Dat kan op http://koelestudenten.nl/koelnessmeter/

Koelestudenten gaat voor duurzame studentenhuisvesting

De voorlopers die met hun geleasde elektrische auto door de straten rijden zijn mainstream geworden. En op steeds meer daken verschijnen zonnepanelen om duurzame energie op te wekken. Maar studenten en studentenwoningen worden nog uitgezonderd van deze duurzame verandering. Studenten wonen vaak in ouderwetse tochtige studentenhuizen. Terwijl zij in de startblokken staan om mee te doen. Studenten en studentenwoningen horen wel deel uit te maken van die verandering.

Koelestudenten is een landelijke campagne waar wij, studenten en studentenorganisaties, zeggenschap krijgen door zelf aan de slag gaan met energiebesparing en energieopwekking. Koelestudenten gaat tips geven hoe je op creatieve wijze energie bespaart, hoe jij jouw woningcorporatie of huisbaas kan overtuigen om groene stroom te nemen, maar ook hoe jij uiteindelijk een zonnepaneel op jouw eigen of iemand anders dak krijgt.

Tot donderdag 26 februari van 12.00-13.00 in de Winterkas, op de Uithof in Utrecht !

Koelestudenten is een initiatief van Jongeren Milieu Actief met partners als Mtv en Milieudefensie. Voor meer informatie ga naarwww.koelestudenten.nl en onze facebook pagina.

Koelestudenten_econfession box